Креативно видео од 7-то издание на Атлетскиот викенд Охрид трчаТ

Охрид,14.06.2023 Се уште силни се импресиите од 7-то издание на Атлетскиот митинг „Охрид трчат“, што се одржа на почетокот на јуни низ улиците на древниот град.

Позитивната енергија што тие ја пренесоа до сите светски меридијани, во филмска магија ја претвори креативниот тим на „Digital Box“, кој изработи видео, во кое, освен детали од спортскиот настан, прикажани се дел од убавините на Охрид, по кои градот со вредно културно и природно наследство заштитено од УНЕСКО, е препознатлив во светот, пишуваат од прес службата на Охрид ТрчаТ.

ВИДЕО

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани