Кочоски: Подобрувањето на инфраструктурата ни е приоритет

Подобрувањето на инфраструктурата ни е приоритет, вели градоначалникот на општина Вевчани  Спасе Кочоски.

-„Деновиве започнавме со градежни активности околу пробивање, чистење и тампонирање на пристапен пат до земјоделското земјиште во м.в. Средни пат. Целта на овие проекти е значително да се подобри и олесни животот на граѓаните на Вевчани, а со тоа ќе се овозможи и полесен пристап до нивите и другите обработливи површини“, информира Кочоски.

Нема опис за фотографијата.

Нема опис за фотографијата.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани