Словачкиот амбасадор на вело-авантура на Јабланица

Во Струга,како домаќин на Преспа форумот PFD престојуваа голем број амбасадори,дипломати,странски и домашни државници кои слободното време го користеја за посета на локалните обележја.

-Амбасадорот на Словачка Н.Е Хенрик Маркуш сите денови беше наш гостин,а денешниов последен ден го искористивме за возење МТБ на планината Јабланица. Од Струга низ селото Вишни искачивме до Три Шилка па од таму се спуштивме на граничниот премин Ќафасан,преку Радожда на заслужено гравче-тавче во Ресторан “Кај Драган И Јовче, информираат од клубот Рупикапра МТБ Струга.

Можно е да е слика од 3 луѓе и велосипед

Можно е да е слика од 4 луѓе, велосипед и текст

Можно е да е слика од 3 луѓе, велосипед, пат и текст

Можно е да е слика од 1 лице и противпожарна кула

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани