Стартува авио линијата Белград-Охрид

Од денес на охридскиот аеродром Свети Апостол Павле стартува авио линијата Белград Охрид.

Ер Србија ќе оперира три пати недлено, а се очекува да ги врати српските туристи во змејава, кои во минатото беа најбројни на брегот на Охридското Езеро.

Денес во 14 30 ч.  ќе слета првиот авион од Белград за оваа туристичка сезона.

Ова е обвновување на летот Белград Охрид кој беше воспоставен во летната сеозна 2016 година.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани