Саниран „Мостот на желбите“ во Охрид

Саниран мостот на желбите во Охрид.

-Изминатиов период се изврши комплетна санација на „Мостот на желбите“. Во пресрет на летната туристичка сезона екипите на ЈП „Градски пазар“ извршија комплетна санација на „Мостот на желбите“ кој што беше во многу лоша состојба и претставуваше потенцијална опасност за минувачите.
Сега гостите и жителите ќе може непречено да минуваат без да имаат било каква опасност, информира градоначалникот Кирил Пецаков.

Можно е да е слика од 3 луѓе, Стари мост, Камољи и езеро

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани