Партерно уредување во Трпејца и на улица „Егејска“

Од општина Охрид информираат дека се врши партерно уредување во Трпејца и на улица „Егејска“.

-Во Трпејца и на улица „Егејска“ се одвиваат активности за партерно уредување на повеќе краци од улици.
Средствата за овие активности се одвоени од буџетот на Општина Охрид, а изведувач е ЈП „Градски гробишта“.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани