Во Вевчани се пробиваат патишта во тешки терени

Во општина Вевчани во тек е пробивање на патишта до земјоделските површини. Градежните активности се одвиваат во тешки терени.

-„Се одвиваат градежни активности околу пробивање, чистење и тампонирање на пристапен пат до земјоделското земјиште во м.в. Средни пат. Тешки терен, но изнаоѓаме решенија“, информира градоначалникот Спасе Кочоски.

Можно е да е слика од трева

Можно е да е слика од 2 луѓе

Нема опис за фотографијата.

Можно е да е слика од 1 лице

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани