Младите уживаа во хитовите на „Дајте музика“

Синоќа  пред многубројната публика на Антички театар младите охриѓанчиња уживаа во преубавите детски песни од серијата ,,Дајте музика”.

-Оваа најголема телевизиско-сценска манифестација на која најмладите охриѓанчиња имаа прилика да уживаат со своите омилени јунаци од хит серијата Дајте музика и нивните изведби се реализира со поддршка на Општина Охрид.

Можно е да е слика од 4 луѓе, саксофон и толпа

Можно е да е слика од 4 луѓе, кларинет, саксофон, виолина и толпа

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани