Претставници на Југоисточна Европска Бригада во посета на општина Вевчани

Денес во официјална посета на Општина Вевчани беа претставници на Југоисточна Европска Бригада (SEEBRIG- сојуз на 6 земји Македонија,Турција, Албанија, Бугарија, Грција и Романија). Нив ги прими градоначалникот Спасе Кочоски.

-На средбата беа отворени можностите за наша идна соработка, информира Кочоски.

Можно е да е слика од 5 луѓе и маса

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани