Прв фестивал во организација на здружението Македонски дестилерии

Прв фестивал во организација на здружението Македонски Дестилерии.

На фестивалот ке земат учество преку 25 семејни дестилерии, со преку 50 етикети на квалитетни ракии,вињаци, ликери и Др. Сите излагачи- дестилерии се регистрирани во регистерот на производители. Голем дел од Дестилериите се и регистрирани семејни винарии, така да ке има и дегустација и на вина

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани