ФОТО: Расчистена, уредена и слободна плажа во Пештани

После отстранувањето на кајчињата од плажата во Пештани,  започнаа активностите за уредување на просторот.

-Со тоа жителите во Пештани, но и туристите ќе добијат уредена плажа која ќе можат да ја користат, информира градоначалникот Пецаков, кој изврши увид на активностите.

Можно е да е слика од 6 луѓе

Нема опис за фотографијата.

Можно е да е слика од 6 луѓе

Можно е да е слика од текст кој вели „CAT“

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани