Се асфалтира улицата „Димитар Влахов“

Започна асфалтирање на улицата „Димитар Влахов“.
-Во рамки на програмата за уредување на градежно земјиште денес започна активности за асфалтирање на крак од улицата “Димитар Влахов”. Изведувач на градежните активности е АД Илинден, информираат од општина Охрид.
Можно е да е слика од 5 луѓе и пат
Можно е да е слика од 3 луѓе
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани