Набавени нови клупи и столчиња за ОУ „Христо Узунов“

Со нови клупи и столчиња опремени се 13 училници, а вредноста на инвестицијата е околу 1 700 000 денари. Средствата се одвоени од буџетот на Општина Охрид.

-„Во насока на подобрување на условите за одвивање на наставниот процес, набавивме нови клупи и столчиња за ОУ „Христо Узунов“. Продолжуваме и понатака во исполнување на нашата цел, а тоа е издигнување на воспитно – образовниот процес на повисоко ниво“, информира градоначалникот Пецаков.

Можно е да е слика од маса

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани