Нова водоводна линија на крак на ул. „15-ти Корпус“

Се поставува нова водоводна линија на улица „15-ти Корпус3 Охрид,

-„ЈП Водовод Охрид започна со изведба на нова водоводна линија на крак од улицата „15ти Корпус“.
Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, се поставува цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф63 мм во должина од 95 метри“, информираат од општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани