Отворен пливачкиот базен „Атина Бојаџи“ во Охрид

Од денес започна со работа  пливачкиот базен „Атина Бојаџи“ во Охрид

-„ЈП “Билјанини Извори” ја известува јавноста дека од денес 10 јули градскиот базен “Атина Бојаџи” е отворен за користење. Рекреативното користење на базените е од 13 – 19 часот додека утринските часови и дел на попладневните часови се резервирани за пливачките школи.
Дневниот билет за рекреативно користење е 100 денари“, информираат од ЈП Билјанини извори.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани