Пештани покрај плажа ќе добие и детско игралиште

Пештани покрај плажа ќе добие и детско игралиште.

-„Во рамки на реализацијата на Градската плажа во Пештани, започнавме да работиме на изградба на детско игралиште. Денес, се работи на поставување на детските реквизите.
Изведувач на активностите е ЈП „Градски пазар“ и компанијата „Дион градител“.
Средставата за изградба на игралиштето се обезбедени од буџетот на Општина Охрид“, информира градоначалникот Пецаков.

Можно е да е слика од 7 луѓе и плажа

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани