Се асфалтира улица,,Јордан Мијалков”

Денеска започнаа активностите за асфалтирање на дел од улицата „Јордан Мијалков“.

Во оваа фаза предвидено да се асфалтираат 400 метри со ширина од 5,5 до 6 метри. Градежните активности ги изведува АД „Илинден“, а финансиските средства се обезбедени од буџетот на Општина Охрид, информираат од општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани