ФОТО+ВИДЕО: Се запали автомобил на бул „Туристичка“ во Охрид

Се запали автомобил во центарот на Охрид .

Од страна на противпожарната единица за среќа навремено беше интервенирано и не беше предизвикана поголема штета.Екипи пак на охридската полиција го регулираа сообраќајот по Булеварот Туристичка веднаш пред охридскиот пазар каде се случи овој инцидент.

ВИДЕО:

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани