Одбележан Илинден во село Плаќе

Во рамки на чествувањето на големиот празник Илинден, делегација на Општина Охрид составена од советничките Ана Крстеска и Билјана Тодева Стојаноска, положија свежо цвеќе пред спомен обележјата кај Прентов мост и во селото Плаќе.

Можно е да е слика од 5 луѓе, споменик и текст

Можно е да е слика од 6 луѓе и Стари мост

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани