Франка Винчензи Маркулеска доби орден „Ѕвезда на Италија“

Во рамки на посеата, италијанскиот амбасадор Андреа Силвестри ,  во присуство на градоначалникот, членови на фамилијата и пријатели на госпоѓата Франка Винчензи Маркулеска од хотел „Тино“ и додели орден за заслуги „Ѕвезда на Италија“.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани