Се поставува фекална канализација на улицата „Прва македонска ударна бригада“

Се поставува фекална канализација на улицата „Прва македонска ударна бригада“.

-„Во рамки на годишната програма за работа, екипи на ЈП „Нискоградба“ започнаа со активности за изградба на фекална канализација на дел од улицата „Прва македонска ударна бригада“.
Должината на линијата изнесува околу 300 метри, а вредноста е 3 100 000 денари.Средствата за овој проект се обезбедени од буџетот на Општина Охрид“, информираат од општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани