На продажба луксузни апартмани на брегот на Охридското езеро

На продажба луксузни апартмани на брегот на Охридското езеро. Сместени во современ нов објект во населбата Свети Стефан, една од најатратрактивните  локации вдолж крајбрежјето.

Објектот е со модерна архитектура, фасада и  концепт…..

Нема опис за фотографијата.

На располагање има  станови од 48-64м2, секој апартман нуди поглед на езеро! Фасада со изолација од стиропор, надворешна столарија PVC со комори за поголема звучна изолација. Панорамски лифт, звучна изолација меѓу становите, противпожарни скали од другиот влез на зградата и што е најважно со обезбедено паркинг место.

Можно е да е слика од базен

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани