Водата во струшко забранета за пиење

Повторно проблеми со водоснабдувањето во струшко. Водата од јавниот водовод не е за пиење.

-„Ве известуваме дека поради дефект на водоводна мрежа, водата во градот Струга моментално не е за пиење.
Работните тимови на претпријатието се на терен за решавање на проблемот.
Ги замолуваме сите граѓани да не користат вода до следното известување.Ви благодариме на разбирањето“, стои во соопштението на ЈП Водовод Струга.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани