Завршена е изградбата на канализационата линија Крак 17 во Вевчани

Завршена е изградбата на канализационата линија Крак 17 во Вевчани.

-,Развојот на комуналната инфраструктура е еден од главните приоритети на општина Вевчани. Наскоро ќе започниме со реконструкција на канализационата линија на потегот на потегот од Трафо Бебекој до раскрсница Попој.Во моментот работиме на подготовката на потребната документација за изградба на пет нови канализациони линии на територијата на општина Вевчани“, информира градоначалникот Спасе Кочоски.

Можно е да е слика од 2 луѓе

Можно е да е слика од 1 лице

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани