Водата од јавниот водовод Струга исправна за пиење

Водата во јавниот водовод Струга од вчера е исправна за пиење. После еднонеделна забрана стружани може да ја користат.
-„Ве известуваме дека од резултатите од направените анализи е констатирано дека водата во Струга е чиста и исправна за пиење“, информираат од ЈП Водовод Струга.
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани