Градежни активности на улицата „Попој – Млака” во Вевчани

Се одвиваат градежните активности и на патот “Попој – Млака”. Денес продолживме со изградбата на втората делница од локалната улица “Шопев мост – Здравствен дом Вевчани”.

-„Воедно ве известуваме дека има променет режим на сообраќај. Односно од мостот “Аврамој” до здравствениот дом е затворена улицата за сообраќај. Користете ја заобиколницата и другите алтернативни улици“, информираат од општина Вевчани.

Можно е да е слика од 1 лице и трева

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани