Турист се удави кај Свети Наум

Турист се удави во Охридското Езеро кај Свети Наум.

Според првичните информации од полицијата, станува збор за лице родено 1958 година, државјанин на соседна Република Албанија.

Увид на местото на настанот е во тек, за утврдување на околностите за настапувањето на смртта.

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани