Заврши „Вевчанско лето“

Заврши Вевчанско лето. Со денешниот настап на хорот од „Златно Славејче“ се спушти завесата на културната манифестација во Вевчани.

Најмалата општина во змејава и оваа летна сезона понуди богата културно ументичка програма. Бројни концерти, изложби, промоции на книги, претстави и забава за сите генерации.

Можно е да е слика од 3 луѓе

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани