Охридскиот џез фестивал ќе прерасне во традиција

И втората вечер на Охридскиот џез фестивал помина одлично. Во ритамот на џез музиката уживаа голем број посетители. Бо рамки на програмата предвиден е концерт на Џон И. Апелгрен квартет.
-„Прекрасен настан за кој во иднина ќе вложиме дополнителни напори за да прерасне во убава традиција“, напиша градоначалникот Пецаков.
Можно е да е слика од 4 луѓе, звучник и толпа
Можно е да е слика од 2 луѓе и осветлување
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани