Со низа настани ќе се одбележи Денот на ослободувањето на Охрид

Со низа настани Охрид ќе го одбележи 7 ми Ноември – Денот на ослободувањето на Охрид.

Годинава се одбележуваат  79 години слободен Охрид.

Можеби е графика на текст

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани