„Во светот на успешните“ – талентираната дизајнерка за внатрешно уредување Ивана Пешликовска

Ивана Пешликовска од Охрид - млада  талентираната дизајнерка, која се занимава со внатрешно уредување односно проектирање на ентериери, а има дипломирано на академијата за дизајн во Фиренца, Италија и исто...

„Во светот на успешните“ Томе Николоски – професионален грумер

„Во светот на успешните“ Томе Николоски – професионален грумер и сопственик на првиот професионален груминг салон во Охрид „GoodFellas“.  „Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано за луѓето...

„Во светот на успешните“ модната дизајнерка Есма Ќазим

Есма Ќазим - млада, талентирана модна креаторка од Охрид. Креативена, вешта уметничка, која со своите вредни раце создава облека по линија, сразмерност, боја, текстура.... „Во светот на успешните“ е катче на...

Нова рубрика ”Во светот на успешните”

„Во светот на успешните” е нова рубрика на Охриднет, посветена на луѓето кои со врвната професионалност и чесна работа, се воздигнале во заедницата и успеале во својата професија поставувајќи високи...

„Во светот на успешните“ денес Славчо Андрески

„Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано за луѓето кои по многу нешта се уникатни, дисциплинирани и одговорни во својата работа, имаат визија и стратегија да творат, да...

,,Во светот на успешните” Мишел Наумоски

    Оваа недела ,,Во светот на успешните" Ви го претставуваме Мишел Наумоски. Млад, успешен познат градски лик. Адвокат и сопственик на едно од најпознатите градски кафулиња ,,План Б".  (more…)

,,Во светот на успешните“ – Драган Маркоски

Во ова издание на „Светот на успешните“, Ви го претставуваме Драган Маркоски, електро инженер, е еден од сопствениците на „ИНФО БИРО“ од Охрид, компанија што се занимава со изработка на...

Јордан Манасиевски „Во светот на успешните“

Во ова издание на „Во светот на успешните“, разговараме со охридскиот академски сликар Јордан Манасиевски, бренд во македонското сликарство, уметник кој со своето сликарство високо ги подигна вредностите и дострелите...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани