Стојан Ѓоргоски ,,Во светот на успешните”

Оваа недела ,,Во светот на успешните” Стојан Ѓоргоски. Стојан Ѓоргоски е познат охридски бизнисмен. Сопственик на успешната компанија ,,Зора”. Искусен, долгогодишен успешен менаџер , човек кој ги постави темелите во...

„Во светот на успешните“ главниот менаџер на „Фибула Ер-травел“ Асим Меџедовиќ

По летните одмори, од денес Охриднет, ја продолжува рубриката „Во светот на успешните“, што први ја отпочнавме во април оваа година. „Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано...

Во светот на успешните – Гоце Ангеличин Жура

„Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано за луѓето кои по многу нешта се уникатни, дисциплинирани и одговорни во својата работа, имаат визија и стратегија да творат, да...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани