„Нуга Бест“ нуди бесплатни третмани за решавање на деформитетите кај децата

Секое трето дете има некаков деформитет. Проблеми со држење на телото,вратот, главата, деформитети на рбетниот столб, деформитети на стапалата и слично.  Ова, за жал го покажува статистиката денес. Нуга Бест...

Д-р Александар Попоски три децении дел од тимот на струшка нефрологија

Примариус доктор Александар Попоски, специјалист по интерна медицина, супспецијалист нефролог повеќе од дри децении е дел од тимот лекари во Специјализираната болница за Нефрологија во Струга. Последните пет години, како...

Хроничната кашлица кај децата денес е еден од најчестите предизвици

Хроничната кашлица кај децата денес е еден од најчестите предизвици кои ги погодува матичните лекари, педијатрите и родителите. Таа може да биде симптом на многу сериозни состојби и компликации со...

Велигденски попуст во Нуга Бест Охрид

Велигденски попуст во Нуга Бест Охрид. По повод големиот христијански празник компанијата нуди ваучаери со голем попуст. Станува збор за јужнокорејска медицинска компанија која ги комбинира принципите на западната и...

ВИДЕО: Задоволни клиенти споделуваат позитивни искуства од Нуга Бест

Најдобрата реклама е кога клиентите јавно зборуваат за здравствените придовки и задоволството од услугите од одредена компанија. Така задоволни клиенти споделуваат свои лични икуства за светски познатата франшиза „Нуга Бест“,...

ВИДЕО: Клиенти споделуваат позитивни искуства од Нуга Бест

Најдобрата реклама е кога клиентите јавно зборуваат за здравствените придовки и задоволството од услугите од одредена компанија.  Така задоволни клиенти споделуваат свои лични икуства за светски познатата франшиза „Нуга Бест“,...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани