Донација на вентили за кислород од ЛК„Десарети“-Охрид за охридската болница

Во согласност со мотото на клубот за донирање на средства и опрема каде што е најпотребно,  делегација на ЛК „Десарети“-Охрид, ја предаде опремата за Општата Болница во Охрид, што се...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани