Парична награда за стружани кои доброволно ќе го чистат градот

 Во соработка со различни локални сектори, индивидуални граѓани, невладини, приватни фирми и владини претставници, се обезбедува месечна парична награда наменета за граѓани кои доброволно ќе се погрижат за чистење на...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани