Моќно видео: Стотици честитки за поддршка на болните во Бадниковата пештера

Над 300 честитки за   болните и вработените во болниците  напишани со силни чувства од срцата на децата  во  основните училишта  во Охрид, оставени во Бадниковата пештера на градскиот плоштад. (more…)
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани