Панихида во чест на Григор Прличев

Чествувањата во чест на ловороносецот „Григор Прличев“ продолжија со панихида на неговиот гроб на која присуствуваше делегација на Општина Охрид предводена од градоначалникот Кирил Пецаков и останати претставници од политичкиот...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани