Саем за туризам, Фестивал на риба и Бела ноќ во охридско струшкиот регион

Саем за туризам, Фестивал на  риби и рибарство, Бела ноќ и голем број посетители се дел од настаните кои се подготвуваат во охридско струшкиот регион  за престојната туристичка сезона. (more…)
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани