Коалицијата „СЕГА“ ќе раководи со Младинскиот центар во Охрид

По завршување на распишаниот оглас за избор на младинска која ќе раководи со Младинскиот центар Охрид, градоначалникот Кирил Пецаков, донесе решение со кое Коалицијата „СЕГА“ се избира за организација која...

Се интензивира процесот за изградба на нова училишна зграда

Градоначалникот на Општина Охрид, Кирил Пецаков денеска во седиштето на Турската агенција за соработка и координација –ТИКА во Скопје присуствуваше на работен состанок во врска со интензивирање и динамизирање на...

Видео+ФОТО: Две години успешна приказна – „Нуга Бест“ Охрид

Светски познатата франшиза „Нуга Бест“, веќе две години е  успешна приказна во Охрид. Станува збор за јужнокорејска медицинска компанија која ги комбинира принципите на западната и алтернативната медицина. (more…)
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани