Општина Охрид донесе решенија за субвенционирање на комунални трошоци

Општина Охрид врши обезбедување на правото на остварување на социјална заштита на граѓаните, од средствата на Буџетот на Општина Охрид, во облик на спроведување на мерки за субвенционирање на трошоци...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани