Д-р Демишоски отсекот за Интерна медицина во Вевчани работи 30 години

Отсекот за интерна медицина во Здравствениот дом „Д-р Светозар Чочороски“ работи повеќе од 30 години. Има две ординации,  интернист и кардиолог и комплетна опрема за дијагностика. (more…)
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани