Дигитални решенија за туризам

Пред присутни од приватниот, јавниот сектор, академската заедница и претставници на меѓународни организации се одржа настанот „Дигитални решенија за туризам“, организиран од Програмата за зголемување на пазарната вработливост - ИМЕ...

Охрид под силно полициско обезбедување, состојбата според Спасовски стабилна

Безбедносната состојба на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Охрид е мирна, безбедна и стабилна без никакви индикации за нарушување, истакна министерот Спасовски по денешната работната посета во СВР Охрид,...

На ул. „Пере Тошев“ поставени забавувачи на сообраќај

Општина Охрид, одговори на долгогодишните барања на родителите и постави два забавувачи за сообраќај со соодветна вертикална сигнализација на улица „Пере Тошев“ во непосредна близина на детската градинка „Росица“ во...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани