Ограничени маржите на основните производи

Владата на Република Северна Македонија на денешната 52 седница донесе Одлука за посебни услови за трговијата на одделни стоки, со која се определува највисоката трговска маржа на основните прехранбени производи...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани