„БезРАЗМЕрни величини“ -Литературен настан посветен на Разме Кумбароски

„БезРАЗМЕрни величини“ -Литературен  настан посветен  на  основачот  на  Медитеранската Академија „Браќа Миладиновци“ – Разме Кумбароски. На 15 јуни 2022 во попладневните часови во паркот на пезијата во Струга се одржа...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани