Противпожарната единица доби спасувачки систем за непогоди

Територијалната против пожарна единица од Охрид, од денес на располагање има и спасувачки систем за стабилизирање и подигнување при елементарни непогоди и комплексни сообраќајни незгоди и сет за спасување со...

Одржана конференција „Градиме мостови кон заедничка иднина: од соседи кон стратешки партнери“

Градоначалникот на Охрид Кирил Пецаков денеска во Општина Охрид ги прими и им се обрати на учесниците на конференцијата „Градиме мостови кон заедничка иднина: од соседи кон стратешки партнери“ што...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани