На две плажи во Охрид ќе се поставуваат пристапни рампи за инвалидизирани лица

После долгогодишните апели и последното барање на Здружението Мобилност Скопје, кое го пренесе Охриднет во петокот, на Охридското езеро ќе се поставуваат рампи за инвалидизираните лица.  (more…)
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани