Нови потпорни ѕидови во Кошишта и Месокастро

Нови поторни ѕидови се градат во Кошишта и Месокастро со цел стабилизација на земјиштето. Зафатот има за цел статичка стабилизација на земјиштето, како и подобрена безбедност на домовите на околните...

Еко свеста под секое ниво, Комуналец со полни раце работа

Дежурните екипи на Ј.П.„Охридски Комуналец” задолжени за одржување на јавната хигиена, изминатиов викенд со полни раце работа. За жал, еко-совеста кај граѓаните на најниско ниво.Несоодветно депониран и расфрлан секаков вид...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани