ВИДЕО: Во Охрид реализиран проектот „Чисто езеро-светла иднина“

Реализиран проектот „Чисто езеро-светла иднина“, изработен и видео спот со пораки за здрава животна средина Во рамките на проектот „Чисто езеро-светла иднина“ кој има за цел подигнување на еколошката свест...

Тренчевска: Нема да има отпуштање, ниту намалување на платите на административците

Тренчевска: Нема да се намалуваат платите на административците Нема да се намалуваат платите на државните административци, ниту бројот на вработените во администрацијата во енергетската криза, но оние кои можат да...

Поднесен Управен приговор до општина Струга за исклучувањето на јавното осветлување

Општина Струга „заработи“ Управен приговор од граѓаните заради исклучувањето на јавното осветлување во градот и околината. Доколку има рестрикции и заштеда со исклучување на градските светла, мора да се намалат...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани