Ковачевски од Охрид: Нема да има рестрикции за струја, енергетскиот и топлинскиот капацитет е обезбеден

Бидете спокојни, рестрикции за струја нема да има, обезбедивме доволно енергија. Гледате дека во други земји од нашето опкружување има рестрикции но кај нас нема, работиме така да биде и...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани