Младен Чадиковски повторно избран за претседал на ЗНМ

Чадиковски доби 275 гласови, Николовски 119, а Кока 53 гласови. По објавувањето на резултатите, Чадиковски изрази задоволство не само од изборот, туку и од евидентно, како што рече, обединување во...

Експертите бараат поголема грижа за културното наследство

Потребна е поголема грижа за културното наследство во Охридскиот регион. Југозападниот регион во земјава располага со културно богатсво од сите епохи и цивилизации од праисторијата до денес. Експертите велат потребна...

Петкоска обвинува за неправилности при вработувањето на претседателката на СДСМ

Пратеничката од редовите на ВМРО ДПМНЕ Лидија Петкоска обвинува за неправилности при вработувањето на претседателката на СДСМ Крлеска. Говорот на Петкоска од прес конференцијата го пренесуваме во целост. Ако мислевте...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани